Taustaani

Seija Helin

Mottoni on aina ollut ”asioilla on tapana järjestyä, niin kuin on tarkoitettu”. Elämä on valintoja täynnä, joita seuraamalla meistä rakentuu oma itsemme, välillä otamme takapakkia, mutta kaikella on aina tarkoituksensa ja kuljemme aina kohti päämäärämme.

Joitakin vuosia sitten tunsin, että haluan jotakin muutakin elämääni kuin toimistotyön. Olen aina itse käynyt erilaisissa hoidoissa ja miettinyt mikä on se ”juttu” mikä auttaa ihmistä eheytymään ja tuntemaan hyvää oloa. Joten vuonna 2005 keväällä menin shiatsun peruskurssille, tästä seurasi hermoratahierojan peruskurssi ja erikoistumisjakso 2005 - 2007.

Muutaman vuoden tauon jälkeen tuli taas kipinä tehdä jotain, kehittää itsenäni. Joten syksyllä 2009 meni intialaisen päähieronnan kurssille. Kurssin opettaja kertoi olevansa myös Reiki Master, olin heti kiinnostunut tietämään mitä Reiki on ja sainkin demonstraation. Tuo pieni hetki oli niin vaikuttava, että kuukauden päästä olin Reiki I-kurssilla oppimassa Reikin itsehoitoa. Jatkoin Reikin opiskelua ja nykyään toimin myös itse Reiki Masterina. Reikin myötä olen oppinut tuntemaan itseäni paremmin ja huomaamaan, että oppiminen on elinikäinen prosessi.

Ja nälkä kasvaa tietenkin syödessä, haluan jatkuvasti kehittää itseäni niin ihmisenä kuin hoitajana ja oppia uusia asioita. Siksi olen kouluttautunut 2011-2012 syksyn ja talven aikana Peter Hess äänihierojaksi. Äänimaljahierojana saan tehdä työtä aivan ihanien äänimaljojen kanssa ja saan tuottaa maljoilla ääniä ja värähtelyä, jotka vievät syvään rentouden tilaan.

Viimeisin koulutukseni on Soul Body Fusion® - ammatinharjoittaja. Soul Body Fusion menetelmän avulla voidaan pikaisesti auttaa sielua ja kehoa yhdistymään ehyeksi kokonaisuudeksi.

Kaikkein parhainta onkin ollut tähänastisen matkani varrella oppia tuntemaan itseni paremmin sekä saada hoitojen avulla aikaan hyvä olo muille. Haluankin ennen kaikkea auttaa ihmisiä voimaan paremmin, rentoutumaan ja löytämään omat voimavaransa tarjoamieni hoitojen ja kurssien avulla. Olen huomannut, että hoidot tukevat ja täydentävät toinen toisiaan. Nyt on mielestäni löytänyt sen ”jutun” – kosketuksen kautta hyvän ja rentouttavan olon tuottaminen sekä ennen kaikkea toisesta välittäminen, olen läsnä tässä ja nyt vain sinua varten.

Rentoutuminen on elämäntapa!