Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava ja miellyttävä elämys. Se vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Olo on puolen tunnin hoidon jälkeen rauhallinen ja ajatukset kirkkaat ja seesteiset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena.

Menetelmä pohjautuu vanhaan intialaiseen perinteeseen. Länsimaissa pään hierontaan on lisätty niskan, yläselän, hartioiden ja olkavarsien hoito. Intialainen päähieronta perustuu hellävaraiseen kosketukseen, jossa vuoron perään aktivoidaan ja rauhoitetaan kehoa. Kosketus stimuloi hermostoa, laukaisee jännitystä ja parantaa näin hiusten kuntoa sekä lievittää stressistä johtuvia vaivoja.

Hoidosta on saatu apua mm. päänsärkyyn, lihasjännityksiin, silmien rasitukseen, stressiin, unettomuuteen, energiatukoksiin, poskiontelotukoksiin, hius- ja päänahan ongelmiin, korkeaan verenpaineeseen ja tinnitykseen.

Hoidon on huomattu parantavan mm. keskittymiskykyä ja lisäävän yleistä vireystasoa sekä mielen rauhoittumista sekä auttavan kehon omien säätelymekanismien toimintaa, jotka siten edistävät terveyden ylläpitoa. Intialainen päähieronta on yksinkertainen, turvallinen ja tehokas hoitomuoto.

Intialainen päähieronta on upea lahja - hetki välittämistä ja hyvää oloa.