Peter Hess Sound Massage - äänimaljahieronta

Äänihoito perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään. Idän kulttuurit uskovat, että maailma ja ihmiset luotiin alkuvärähtelystä. Ihmisellä on tarve muodostaa ääniä, joista saamme energiaa ja hyvää oloa.

Harmonisesti soivia äänimaljoja asetetaan kehon päälle ja niitä resonoidaan hellästi. Äänen sekä värähtelyn seurauksena keho ja mieli vaipuvat hiljalleen syvän rentoutumisen tilaan. Värähtely hieroo ja harmonisoi jokaista solua, saaden kehomme triljoonat solut värähtelemään. Äänihieronta on kaikkialle kehoomme ja syvälle mieleemme ulottuva kokemus ja joka saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvänolon ja rentouden tunteen.

Äänihieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa että mieltä. Äänivärähtelyt vaikuttavat soluissa sekä syvällä lihaksissa eli hoito vaikuttaa alueilla minne klassisella hieronnalla ei päästä.

Äänihieronta sopii myös raskauden aikana tehtäväksi hoidoksi (4 kuukaudesta alkaen). Äänihieronnasta on saatu apua mm. unettomuuteen, aineenvaihdunnan häiriöihin, masennukseen ja yleisen vireystason nousuun sekä erilaisiin kiputiloihin on saatu helpotusta.

Peter Hess Instituutti tekee jatkuvasti tutkimustyötä äänen vaikutuksesta neurobiologian-, pedagogiikan-, psykologian-, sekä muilla tieteen aloilla. Tutkimusten tuloksia käytetään hyväksi koulutuksen kehittämisessä ja sen aihealueiden laajentamisessa.

Peter Hess aloitti monivuotisen tutkimustyön tuloksena valmistuttaa 12 metallista taotut maljat intialaisissa ja nepalilaisissa perheyrityksissä. Jokainen perhe valmistaa yhtä maljaa ja näin he ovat perehtyneet juuri kyseisen maljan ominaisuuksiin. On erittäin tärkeää, että takojia on useampi, jotta he eivät väsy liikaa. Näin varmistetaan, että heidän energiansa pysyvät korkeina ja maljoihin siirtyy heidän positiivinen työpanoksensa. Kun malja on saavuttanut halutun muodon, se asetetaan jäähtymään ja lepäämään lammen pohjalle. Tämän jälkeen maljat puhdistetaan ja kiillotetaan. Jokainen malja testataan ja ainoastaan täydellisesti soivat ja resonoivat maljat tulevat hoitaviksi maljoiksi Peter Hess instituutin käyttöön. Muut myydään basaareihin.

¨Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään. Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystilat vapauttaen voimavaramme ja vahvistaen kykyämme parantua¨
- Peter Hess -